×

Błąd

Musisz podać klucz witryny. Wpisz go na stronie edytora dodatku



 
  
Add date
Add date

Konfiguracja uprawnień dla grup użytkowników. Przeczytaj uwagi na dole.

Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone
  Dozwolone
  Dozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone
  Dozwolone
  Dozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Niedozwolone
  Niedozwolone
  Niedozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone
  Niedozwolone
  Dozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone
  Dozwolone
  Dozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone
  Dozwolone
  Dozwolone
Działanie Wybierz nowe ustawienia 1 Wyliczone ustawienia 2
  Dozwolone (Super użytkownik
  Dozwolone (Super użytkownik
  Dozwolone (Super użytkownik
1. Nowe ustawienie zostanie zastosowane do tej pozycji. Pamiętaj, że:
Dziedziczone oznacza, że będą użyte uprawnienia z konfiguracji globalnej, nadrzędnej grupy oraz kategorii.
Zabronione oznacza, że bez względu na ustawienia globalne, nadrzędnej grupy oraz kategorii, edytowana grupa nie będzie mogła wykonywać określonego działania wobec tej pozycji.
Dozwolone oznacza, że grupa modyfikująca będzie mogła wykonać określone działanie, ale w przypadku konfliktu z konfiguracją globalną, ustawieniami grupy nadrzędnej bądź kategorii, ustawienia elementu nie będą miały wpływu, a konflikt zostanie oznaczony w obliczonych ustawieniach jako Niedozwolone (Blokada).
2. Jeśli wybierzesz nowe ustawienie, kliknij Zapisz, aby odświeżyć wyliczone ustawienia.


Chcesz zamieścić informacje na tej stronie ?
Potrzebujesz stworzyć lub zmienić swoją stronę ?
Potrzebujesz storzyć stronę zgodną z najnowszymi trendami i standardami
lub myślisz o odświeżeniu swojej starej strony - napisz do nas teraz !
  
szybki kontakt w sprawach pilnych
tel : 609-793-404
reklama 793-212-115
Created by Paweł Jurasz

copyright © Grodkow.com Wszelkie prawa zastrzeżone

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.-